Billedet viser 3 styks 3D figurer før og efter et behandlingsforløb. De røde farve på figurerne før behandlingen symboliserer smerte. Den er væk efter behandlingsforløbet.

Smertebehandling

Når bindevævet strammer omkring en nerve, opleves det som smerte. Derfor kan smerter være forbigående, periodiske eller kroniske. Men - du kan blive smertefri og aktiv igen, hvis bindevævet bliver løsnet.

Min erfaring siden 2017 er, at de 3 bedste alternative behandlingsformer til at løsne bindevævet er Myofascial Release, Functional Integration og Visceral Manipulation.

Nogle gange er der sammenhæng imellem hvor i kroppen smerter er lokaliseret og årsagen til smerterne. Men ofte skyldes smerterne, at der er spændinger andre steder i kroppen.

For eksempel kan man have smerter i nakken på grund af et piskesmæld / whiplash. Men man kan også have smerter i nakken, fordi hoften er skæv. Og endelig - kan man også have smerter i nakken på grund af chok, stress og traumer.

Noget, du ofte vil høre mig sige, er: Én ting er, hvor man har smerter, noget andet er - hvor er problemet.

Det vil være en næsten umulig opgave, at nævne alle de steder i kroppen, man kan have smerter. Men nedenfor nævner jeg 24 områder, hvor man typisk kan have smerter. Som sagt - der kan være mange andre steder i kroppen, man også kan have smerter.

Hvis du klikker på billederne nedenunder (for eksempel Nakkesmerter), kommer du ind på en side, der handler om nakkesmerter. Dér vil der være mere information og videoeksempler.

Det er sider, som jeg forsat arbejder på at gøre meget mere informative.