Billedet vider en klient, der får behandling.

Hvad kan behandles med alternativ behandling

Fysiske smerter
Jeg behandler alle former for smerter, så du kan blive smertefri og aktiv igen. På siden smertebehandling kan du se 24 steder på kroppen, hvor man ofte har smerter. Der er selvfølgelig mange andre steder end de 24 steder, jeg har beskrevet, hvor man også kan have smerter.

Smerter kan være forårsaget af stress, og stress kan være forårsaget af smerter
Har du periodiske eller kroniske smerter? Er smerterne til med uforklarlige? Så er du kommet til det rette sted. Stress er ikke bare noget, der foregår i psyken eller i sindet. Det sidder også i kroppen. Ved at få bindevævet løsnet forsvinder stressen fra kroppen. På siden Stressbehandling kan du læse om, hvad stress er, og på siden Hvad siger videnskaben kan du læse om 3 forskellige videnskablige tilgange til, hvordan man kan behandle stress. Udover smerter på grund af stress behandler jeg også smerter på grund af; angst, chok, traumer, depression eller autoimmune sygdomme.

Forkæl dig selv med wellness
Har du ingen af de ovenfornævne problemer, er behandlingen også god. Du vil efter endt behandling føle dig lettere i kroppen og mere klar i hovedet.

Opretning af kroppen
Måske har du ingen smerter, men iagttaget, at kroppen har en tendes til at falde forover. Eller måske har du opdaget, at den ene skulder sidder forskudt i forhold til den anden. Det kan du også få behandlet. Uden at man lægger mærke til det, kan kroppen være blevet skæv. Ryggen kan være skæv. Benene kan have forskellig længde. Det hele kan du få behandlet.

Organer
Hvis bindevævet / fascia omkring et organ er spændt, fungerer organet ikke optimalt. For eksempel kan blæren ikke udvide sig i tilstrækkelig grad, hvis bindevævet / fascia omkring blæren er spændt. Men når bindevævet / fascia bliver løsnet fungeret organet igen. Det gælder for alle organer.