Artikler fra anatomia

På denne side kan du finde artikler om alt, hvad der relaterer sig til behandling hos anatomia.
Billedet viser et meget stort arkiv.
Information

Opdag en verden af helbredelse

Velkommen til artikel-siden her hos anatomia, hvor hver eneste artikel bygger bro til en dybere forståelse og indsigt i den komplekse og fascinerende verden af kropsterapi. Her kan du dykke ned i et hav af artikler, der dækker et bredt spektrum af emner, alle nøje udvalgt og skrevet med det formål: at oplyse, inspirere og guide dig gennem de mangfoldige aspekter af kroppens anatomi, hvad der hemmer eller ligefrem skader den og ikke mindst, hvad der helbreder kroppen.
Det overordnede aspekt i artiklerne er ''årsag og virkning''. Hvad forårager smerte? Hvorfor forsvinder de ikke? Hvordan bliver man helbredt? Det er der allerede skrevet kilometervis af bøger om, så hvad kan jeg bidrage med?
Jeg vil bestræbe mig for at være så objektiv som muligt. Forklare hvordan man traditionelt forstår kroppen, og hvordan de traditionelle behandlingsmetoder virker. Men det er klart, at mit fokus på fascia (bindevævet), og dets centrale rolle i mange fysiske og psykiske lidelser og smertetilfælde. Jeg håber, at det vil giver dig en enestående indsigt i, hvordan du bedst muligt fremover forvalter dit liv.
Artikler er ikke kun informerende, men også transformerende, idet de gerne skulle bygge bro mellem teori og praksis mellem traditionel og holistiske metoder. Formålet er, at de skal giver en solid forståelse af de fundamentale principper indenfor anatomi, men også bidrage til den nødvendige sidsigt i, hvad der skader kropen, så man kan undgå det.
Helbredelse er kernen i alt, hvad jeg gør - lige fra behandling af lokale smerter til behandling af uforklarlige autoimmune reaktioner. Jeg tror på, at en dyb forståelse af kroppens anatomi er afgørende for enhver vellykket behandling og deraf følgende helbredelse.
Her hos anatomia er hver artikel mere end blot en kilde til information. Den er en del af en større rejse mod indsigt og forståelse af lidelse og helbredelse. Uanset om du er en praktiserende terapeut, studerende inden for kropsterapi, eller simpelthen nysgerrig efter at vide mere, inviterer jeg dig til at udforske, lære og vokse som menneske med hver eneste artikel, du finder her.
Velkommen til en verden, hvor videnskab og helbredelse mødes – velkommen til anatomia.
PS. Siden er endnu under udarbejdelse, så det er langfra alle emner, der endnu er repræsenteret. Det gamle ordsprog ''Rom blev jo ikke bygget på én dag'', gælder også her, og så vidt jeg ved, så bygger de stadig.
Thank you! Your submission has been received!
Hov.... Jeg har endnu ikke skrevet om dette emne. Hvis det er vigtigt, så skriver jeg gerne en artikel til dig om det.
Dette link fører til den pågældende side.

Har du smerter i korsbenet?

Med avancerede metoder kan du få mobiliteten i korsbenet (sacrum) tilbage.
læs mere
Dette link fører til den pågældende side.

Tom Myers

Han er den første, der i 1990'erne begynder at se den enkelte muskel som en del af en større sammenhæng.
Læs mere
Dette link fører til den pågældende side.

Ida Rolf

Hendes udgangspunkt var at behandle hele kroppen i et holistisk perspektiv.
Læs mere